25 Haziran 2013 Salı

Stüdoyda!

Believe albümü ile rekorlar kıran Bieber yeni albüm ile geliyor! 1 gecede 5 şarkı kaydeden Bieber hayranları için bamba gibi geliyor.

23 Haziran 2013 Pazar

Bieber'dan Yeni Rekor

Justin bieber bir rekora daha imza attı. Instagram'a ilk videosunu yükleyen Bieber 1 milyon izlenme ile Instagram rekoru kırdı. Şuan Instagram'da en fazla izlenen video Justin Bieber'ın videosudur.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=oi49qcuQlkE&feature=youtu.be

Justin'den Yeni Instagram Videosu

Yakışıklı şarkıcı Justin Bieber sürekli hayranlarıyla video paylaşıyor.

Link: http://instagram.com/p/a4qGSQgvjN/
Link: http://instagram.com/p/a5FZPcgvmq/

22 Haziran San Diego MEET&GREET



 Yaklaşık Believe Tur'a 1 ay ara veren Justin Bieber, geri döndü.  22 Haziran'da San Diego'da konser veren Bieber hayranlaruyla çok mutlu görünüyordu. 1-2 Haftadır mutluluğu gözlerinden belli olan Bieber artık eskisi gibi. O kıdrauhl olarak döndü.








21 Haziran 2013 Cuma

Instagram'da Video Paylaşmayı sevdi!


 Justin video paylaşmadan duramıyor. Artık Instagram'da video paylaşıldığını duyan Bieber hergün videolar paylaşıyor. Ayrıca 21 Haziran'da özel Helikopterine  binen Bieber Instagram'da çekildiği fotoğraf ve videoları paylaştı. :)

Link: http://instagram.com/p/a1j6qrgvlf/
Link: http://instagram.com/p/a1QYT2gvh-/

250 Bin Dolarlık Araba!

Justin bu seferde kendine mor spor araba aldı. Arabalara düşkün olduğu Bieber en sevdiği renkte spor araba aldı. Yeni arabasına 250 bin Dolar ödeyen Bieber yeni arabasıyla çok havalı gözüküyor!

20 Haziran 2013 Perşembe

Justin Miami Heat'ta!

Justin 20 Haziran günü arkadaşlarıyla birlikte Miami'de  Heat maçını izlemeye  gitti. Daha sonra elinde bolca patates kızartması yerken görüntülendi




ERKEKLER İÇİN ' THE KEY '

Justin şimdi de erkekler için parfüm çıkardı! Yeni parfümünün adı ' The Key olarak şatışa sunuldu. 120 Dolardan satışa çıkan parfüm L.A'da büyük ilgi duydu. Parfümü kullananlar ise harika olduğunu ve çoğunlukla kızların aldığı görüldü.


Justin Bieber Rahat Durmuyor!

Artık Instagram hesabından video paylaşabilindiğini duyan Bieber hemen video çekip Instagram'da paylaştı. Bunun komik olduğunu videoda söyledi 

Link: 
http://www.youtube.com/watch?v=oi49qcuQlkE&feature=youtu.be